Hovedseksjon

Fritidsklubben 5.–7. trinn

Logo AKS 2.0

Velkommen til fritidsklubben på Kjelsås skole.
Fritidsklubben AKS 2.0 er et tilbud for elevene på 5.–7. trinn. Det skal være en sosial arena der elevene kan velge blant et bredt spekter av aktiviteter. Vårt mål er å utjevne sosiale forskjeller og at alle skal føle tilhørighet. Det vil være innholdsrike dager og ferieklubber som gir minner for livet. Vi er stolte over å kunne tilby denne elevgruppen en felles arena der vennskap dannes og styrkes. Vi vil ha godt samarbeid med skolen, miljøteamet og sosiallærer. Dersom du ønsker å melde deg på fritidsklubben, ta kontakt med Victoria.  

Sted 
Vi er så heldige at vi har vårt helt eget oppholdsrom. Klubben vår vil finne sted i Uværshallen. Den skal pusses opp i samarbeid med elevene – og vi gleder oss til å sette preg på rommet sammen. Vi vil også benytte oss av hallen og andre aktivitetsrom, samt uteområdene. 

Krysseliste / IST Home
Ved inngangen til Uværshallen finner du krysseliste. Det er viktig at alle elever møter der på starten og slutten av dagen. Foresatte vil da få et varsel på sin mobil når barnet kommer og går fra fritidsklubben. Dette gjør kommunikasjonen veldig forutsigbar for foresatte og for oss på fritidsklubben. Se brukerveiledning annet sted på siden for hvordan få tilgang til IST Home. 

Matpakke 
På onsdager har vi langåpent, og elevene får servert mat av oss. Hva som blir servert, vil dere kunne lese i ukeplanen som sendes ut hver fredag. Elevene skal aktivt være med på å lage maten. De øvrige dagene får de frukt. Det kan derfor være fint å ha med matpakke mandag, tirsdag, torsdag og fredag. 

Åpningstider
Mandag: 14.45–17.00 
Tirsdag:  14.45–17.00 
Onsdag: 13.30–19.00 
Torsdag: 13.30–17.00 
Fredag:  13.30–17.00 

Kontaktinformasjon

Avdelingstelefon
911 80 562

Baseleder
Victoria Abigael Håvardsdatter Braserudhaget

Miljøterapeut
Kjersti Bjerkebro Hagen

Barneveiledere
Julie Knutsen

Assistenter
Henrik Alan Henriksen
Julian Stelander Karlsson
Ingrid Appel Østbø
Silje Einlien