Eksterne tilbud

Deichmanske bibliotek – Nydalen filial

Deichmanske bibliotek i Nydalen har åpnet dørene for hele bydel Nordre Aker. Nå har en spesialbibliotekar for barn og unge og en som skal jobbe med å lage gode arrangement for alle aldersgrupper i hele bydel Nordre Aker, også kommet på plass. 
Deichman i Nydalen er et flott bibliotek. Det er nybygget, lyst, høyt under taket og med god plass til bøker og folk.

Biblioteket holder til i første etasje på Nydalen videregående skole i Nydalsveien 30C, like ved Nydalen Torg og T-banen.

Informasjon om blant annet åpningstider og arrangementer finnes på bibliotekets hjemmeside.

Lenke til Deichmanske bibliotek Nydalen filial

Forskerfabrikkens fritidskurs

I høst arrangerer Forskerfabrikken fritidskurs blant annet på Kjelsås skole og på UiO.

På  Forskerkurs for 4.–7. trinn får barna oppleve lek, læring og spenning i rollen som forskere. Deltagerne blir tatt med inn i naturvitenskapens fascinerende verden. Gjennom egen forskning og spennende eksperimenter lærer barna om naturen rundt oss gjennom biologi, fysikk og kjemi. 

Mattetrening med eksperimenter viser barn på 5.–6. trinn hvordan de kan lære matte på en annerledes måte. Kurset er for barn som synes matematikk er kjedelig og vanskelig. Gjennom en praktisk og leken tilnærming opplever barn mestring, forståelse og utvikler nye læreteknikker. Mattetrening med eksperimenter viser barn på 5. – 6. trinn hvordan de kan lære matte på en annerledes måte. Kurset er for barn som synes matematikk er kjedelig og vanskelig. Gjennom en praktisk og leken tilnærming opplever barn mestring, forståelse og utvikler nye læreteknikker. 

Last ned brosjyre (PDF, 0,8 MB)

Kjelsås alpin

Kjelsås alpin tilbyr kurs og trening for elever på 1.-4. trinn.

Last ned brosjyre side 1 (PDF, 3,0 MB).
Last ned brosjyre side 2 (PDF, 7,5 MB).

Norsk teknisk museum