Skolestartere høsten 2021

Glade skoleelever, illustrasjon

Vi ser frem til å ta imot spente skolestartere i august. Her legger vi fortløpende ut oppdatert informasjon.

Første skoledag

Første skoledag er mandag 16. august og barnet kan ha med foreldrene. Elevene blir ropt opp og hilser på rektor og lærer, før de går til klasserommet og foreldrene går hjem. AKS er åpent til kl. 16.30, men ikke om morgenen.

Foreldremøte

Det ble avholdt digitalt foreldremøte  torsdag 3. juni. Til høyre på siden kan du se presentasjonen som ble vist under møtet.

Besøksdag for barnehagene

Beklageligvis fikk vi ikke gjennomført førskoledag slik vi vanligvis pleier, men har hatt en besøksdag for barnehagene. Vi oppfordrer alle foreldre med skolestartere til å besøke Kjelsås skole og skolegården etter kl. 17.00 på hverdager og når som helst i helger.

Aktivitetsskolen

Klikk her for mer informasjon til skolestartere fra AKS Kjelsås.

Presentasjon fra foreldremøte 3. juni 2021