Kurskataloger

AKS-figurer-blå

Her finner du viktig informasjon om kurstilbudet på aktivitetsskolen Kjelsås. Til høyre i margen finner du kurskatalogene på 1.-4.trinn.

Kursperioder:

• 1.kursperiode: September og oktober.
  • 2.kursperiode: November og desember.
  • 3.kursperiode: Januar, februar og mars.
  • 4.kursperiode: April, mai og juni.

Valg av kurs:
I forms undersøkelsen skal alle barn velge hvilket kurs de ønsker å gå på. De skal velge 3 kurs på tirsdag (etter første, andre og tredje prioritet) og tre kurs på fredag, også etter prioritet. Baseledere på hvert trinn vil deretter sette sammen grupper etter prioriteter. Dersom ikke eleven får sitt førstevalg i første kursperiode, vil eleven få det i noen av de resterende periodene.

Her er lenken til påmeldingen

Samarbeidspartnere:
Vi samarbeider blant annet med Oslo Taekwondoklubb og Den norske Ballettskole & Akademi.

Læringsteamet og baselederne ved AKS Kjelsås

Samarbeid med Den Norske Ballettskole & Akademi

Den Norske Ballettskole & Akademi (DNBS&A)  ble etablert sommeren 2005 av søstrene Siri Aarset Johansen (kunstnerisk leder) og Irene Aarset Jansson (daglig leder). Siri og Irene er født og oppvokst på Kjelsås.

DNBS&A tilbyr kurs fra alder 3 år til 18 år, innen ballett, barnedans, ballett, breakdance, funkjazz, moderne, musikal, dans/teater på ulike nivå i Oslo og i Bærum. Det tilbys videre trening på elitenivå i klassisk ballett. Vårt hovedkontor er på Carl Berners plass.På Kjelsås har vi også allerede undervisning på Folkets hus på Kjelsås og Trikkehallen på Kjelsås.
DNBS&A gjennomfører hvert år Valdres Sommerballett,  – et talentutviklingsprogram i klassisk ballett siste uken av juni med internasjonale dansere og pedagoger på topp nivå.
I 2009 fikk DNBS&A æren av å viderebringe teater- og musikalskolen «Cap á Pied» som Håvard Engell drev i over 20 år på Kjelsås i Oslo.

DNBS&A er Norges eneste private ballettskole som trener og utvikler unge talenter på elitenivå, etter den anerkjente Vaganova metoden. Målet er å utvikle norske ballettalenter i Norge for en nasjonal og internasjonal karriere. Fra alder 8-18 års alderen kan du gjennom en ballettutdannelse på topp nivå med russiske ballettspesialister rustes for nasjonal og internasjonal karriere. DNBS&A har vokst og vist seg å bli en sterk og unik aktør innen utdanning i klassisk ballett, samt i talentutviklingen av norske ballettalenter slik at de skoleres i rett kompetanse til en internasjonal utvikling og spennende karriere. DNBS&A kan vise til noen av landets beste elevresultater innen klassisk ballett der elevene bl. a. hevder seg i internasjonale konkurranser.

Ingrid Jerstad for funkjazz:
Hun jobber som dansepedagog og har jobbet for Den Norske Ballettskole & Akademi siden 2015 og undervist mange ulike nivå og dansesjangre.
Ingrid er utdannet fra Bårdar Akademiet 2011-2014.
Hun er danser i QS Kompani (ledet av Djærika Buccat) .

Sara Shepherd i ballett:
Hun har undervist for Den Norske Ballettskole & Akademi i 4 år innen ballett og musikaldans for barn og ungdom. Sara har en bachelor i utøvende musikkteater fra Musikkteaterhøyskolen og er utdannet musikaldanser fra Bårdar Akademiet. Hun startet å danse i ung alder og interesserte seg for ulike dansestiler før hun bestemte seg for å utvikle seg som musikalartist. Sara har en bred dansefaglig bakgrunn og lang undervisningserfaring. I tillegg til å undervise dans er hun freelance musikalartist. Hun har blant annet hatt oppdrag for Scenekvelder, Sony Music, og for artisten Ferdinand.

Halvårsplaner for eksterne aktiviteter